Om mottagningen

Urologcentrum startade i Borås 2007. Genom åren har vi utrett och behandlat hundratals patienter i alla åldrar med de mest skiftande behov. Vi utreder och behandlar alla urologiska sjukdomar hos både män och kvinnor.

En mångårig specialistpraktik inom urologi gör att vi kan erbjuda kompetent utvärdering och korrekt behandling utan att du behöver slussas runt i olika instanser.

Idag drivs mottagningen av Dr Ola Wahlberg som är medicinskt ansvarig.
 

Vi på Urologcentrum

Ola WahlgrenDr Ola Wahlberg är specialist i urologi sedan 1998. Han har tidigare varit sektionsansvarig för urologverksamheten på Alingsås Lasarett och medicinskt Ansvarig Läkare på urologmottagningen Capio Lundby Sjukhus i Göteborg.

 

Dr Per Folmerz specialist i urologi (vikarie), har arbetat som överläkare och sektionchef på urologen SÄS Borås och sedan 1999 som överläkare och medicinskt ledningsansvarig för urologkliniken Capio Lundby Sjukhus Göteborg.
 

Våra läkare är medlemmar i Sveriges Läkarförbund, Svensk Urologisk Förening, Svensk Privatläkarförening och European Association of Urology samt innehar svensk, norsk och engelsk legitimation.

Kerstin JohanssonSjuksköterska och Uroterapeut Kerstin Johansson, med stor erfarenhet av inkontinens problematik, impotens och prostatacancer. Medlem i UTF (UroTerapeutisk Förening).

 

 

Christina West-IgestamSekreterare Christina West-Igestam, med mångårig erfarenhet av mottagningsverksamhet.

Urologcentrum är en privat mottagning med avtal med Västra Götalandsregionen vilket innebär samma patientavgifter som på vårdcentral eller sjukhus. Läs mer om vårdavtalet här >>

Mottagningen ligger mycket lättillgängligt i centrala Borås, med god tillgång till parkering. Karta hittar du här >>
 

Öppettider

Mottagningen är öppen vardagar 8:00 - 16:00
(Lunchstängt 12:00 - 13:00)
Telefontid för tidsbokning vardagar 7:30 - 9:00
Vi har stängt för semester mellan 4 juli till 5 augusti.
Ha en skön sommar.

Svenska Urologiska FöreningEuropean Association of UrologyUroterapeutisk föreningPrivatläkarföreningLäkarförbundSPUF